tai onkohan se ihan vaan kasvattajanimi?
Joka tapauksessa eilen tuli postia Kissaliitolta ja kasvattajanimeksi myös kissa puolella on nyt hyväksytty Grapevine virallinen kirjoitus asu taitanee olla FIN*Grapevine. Kartusiaani pentue tuloilla jossain vaiheessa. Urosvaihtoehdot ovat tälläkin saralla selvät Nauru. Käymme vain ensin näyttelyissä ja teemme terveystutkimukset Oilille.
Oili on kyllä aivan mahdottoman superhyvä kissa lasten kanssa. Ei raavi ja jaksaa leikkiä vaikka kuinka kauan. Eikä todellakaan luiki karkuun. Maire katoaa salaman nopeasti kun vieraita tulee.... 

Ansa on toipunut ja tointunut. Halusi eilen ulos joten se siitä sisäkissa opetuksesta. Onneksi tulee syksy ja punainen poikamme viihtyy huomattavasti paremmin ja pidempää sisällä.

Eilen lenkkeilinkin vain Pirkon ja Rauhan kanssa. Tyyne on sen verta "mahdoton".
Illalla katsottu Koirakuiskaaja Cesar Millania. Vielä on monta, monta tuntia jäljellä. Kirjan luinkin jokunen viikko sitten.
Posti toi eilen myös kirja uutuuden Tottelevaisuus koulutuksen perusteet kirjoittanut Pirita Pärssinen, enään ei pitäisi olla mitään estettä loistaville Toko tuloksille, paitsi laiska emäntä.... Nolostunut .

Tänään illalla tyttöjen heisimatolääkitys ja reissupaperit on kunnossa.