"Syksy Säkylässä meni nopeasti ja varsin mukavasti, huoltotiimi toimi moitteettomasti. Tarkkailin herkeämättä lintulaudan vilkasta elämää. Minulle tehtiin pöydälle ikkunan eteen oma paikka josta oli suora näköyhteys lintulaudalle. Joitakin lajeja mainitakseni siellä kävi päivittäin oravia, tikkoja, närhi, punatulkkuja ja sinitiaisia. Jännittävää!
Minusta pidettiin hyvää huolta. Nyt olen taas kaupunkikatti ja ikkunoista hieman erilaiset näkymät, koiranulkoiluttajia, mummoja, lapsia leikkitelineellä ja oravia juoksemassa koivunrunkoa ylös ja alas. Täällä on myös aika paljon pahvisia muuttolaatikoita, joista pidän mutta kuulin että ne viedään pian pois... mielelläni niihin pompin.
Matkin välillä oravaa huvittaakseni muita nousemalla takajaloille ja nostamalla etutassut rinnan päälle ja sitten pomppaan laatikkoon.
Mattoja saisivat tänne hankkia enemmän, parketti on niin liukas, se liu'uttaa minua päin ovia ja huonekaluja. Mutta sekin on toisaalta aika hauskaa. Naapureihin en ole vielä tutustunut vaikka aina tilaisuuden salliessa puikahdan ovesta ulos rappuun ja kipitän suoraan kellarin ovelle. Jos naapurin ovi sattuisi olemaan auki juoksisin aivan varmasti sinne, olen aika utelias. 

Suosikkileluni on tällähetkellä pieni, harmaa, huovutettu pallo sillä jaksan leikkiä vaikka kuinka ja pitkään. Se oli joululahja Sallalta. Myös se kilisevä nelijalkainen hiiri on hauska, sitä on hauska retuuttaa ja potkottaa.

Ohessa muutamia kuvia syksyltä / talvelta.

Jännittävää vuotta 2011.
Terveisin Pigne " 

Kiitos Johanna