Viimehetkellä tuli kuin tulikin kiire. Sainkohan kaiken hoidettua?

Toivo vietiin tiistaina 29.5 Koivulehdon lemmikkieläinhoitolaan (siinne missä aikoinaan Martta ja Sylvikin ovat olleet.... öööö reilu 10 vuotta sitten). Pedin ja muútaman lelun kera poika jätettiin häkkiin, haikein mielin.
Mutta parempi näin, epäilen että äidilleni olisi ollut turhan rankkaa hoitaa poikaa (tai ainakin minulle kun miettisin joko Toivo on vetänyt äitini nurin).

Tiistai iltana hyvin hyvin myöhänn etsittiin vielä pankkitunnuksia. Niin myöhään että äitinikin siirtyi jo nukkumaan. Saunominen sitten jäi (neljäksi kuukaudeksi) onneksi sentään kerkesimme kiertää illalla järvilenkin äitini kanssa.

Keskiviikko aamuna olimmekin sitten satamassa 6.30.
Laiva aamiaisella aloitettiin kera Krissen ja Matin.
Sitten olikin tiedossa tiukkaa ajoa (nooooo... mä vaan istuin pelkääjän paikalla).
Tankattiin kuitenkin Tallinnassa, puputettavaa pitää olla.

Yöpyminen tapahtui sitten n. 100 km päässä Varsovasta. Ihan ei kuitenkaan ilman pysähdyksiä tuonne saakka ajettu. 
Koirien ulkoilutusta, ruokaa ja minä kömmin taakse koirien viereen maaten. Petteri nukkui ohjaamotilassa.
Jussi oli varsin ilahtunut minun saapumisestani.... ja nukkumisesta ei meinanutta tulla mitään toisen riekkuessa. Pirkko sentään ärähti ja Jussi kömpi Rauhan viereen häkkiin nukkumaan, tosin piti päätään lainteillani liki koko yön. Reinon päätä sitten siirtelinkin pitkin yötä pois pääni päältä... painaa muuten ihan mielettömästi.
Onneksi en nukkunut selälläni muuten en olisi ehkä aamua nähnyt.

Aamulla varhain, matka jatkui.
Navigaattorimme tosin yritti saada meidät hengiltä, ilmoittaessaan muutamaan otteeseen "OTA VASEN KAISTA". Niin siis vastaantulijoiden kaista ilman mitään liittymää tai risteystä.




Tauolla, jossain Puolassa.

Navigaattori sekoilut jatkuivat Varsovassa, meidän ; oli ohjaamassa ties minne... joten Tintin seurue siirtyi etuasemiin.
Ihan putkeen ei mennyt heidänkään navigointi :) vaan niin ajelimme pitkin Tsekkien vuoristoa. Yön pimeydessä. Sirkan ja Joken odotellessa meitä "portilla" siis leirintä alueen puomilla. Tovin saivat pidempää odotella. Harhailuista ja eestaas ajelusta selvittyämme pääsimme vihdoin perille. Torstain yönä. Päämääränä Tsekit ja WUSB Show 2012.

Sirkka ja Jokke olivat hoitaneet meidän kaikkien mökkien avaimet (ihan superii, iso kiitos) eihän me oltaisi niitä keksellä yötä saatukkaan. Pikku höpötykset, koirien lenkitys ja ruokailu. Suihku sai odottaa (matkan aikana ei kyllä hikoiltu kun oli niin perhanan kylmä kokoajan, koirien kannalta parasta reissukeliä), koirat mökkiin ja äkkiä maate.