Petteri lähti eilen suomeen.
Yö unet jäivät eilen kolmeen tuntiin meni sen verran pitkään Claire-Annen ja Leon luona (Grapevine Mayronin omistajat). Petterillä oli pakkaamiset tekemättä.
Ruoka oli erinomaista samoin seura.
Juttua riitti ja vedet silmissä, maha kippurassa tuli naurettua.
Tyson kollista on tullut isä ja siellä oli kaksi pikkuista kissanpentua.

Päivällä kävimme Arianen luona lounaalla. Salsa (kääpiösnautseri) oli leikkinyt aamulla heidän bergamascon kanssa hieman rajummin, korvan repeytyi ja tikkaus reissu siitä seurasi. Niin oli "pää paketissa" pikkukoiralla.
Brittikissalla on täällä kolme pientä pentua.

Näimme myös Jussin veljen Idefixin, miten voikaan olla erityyppinen veli. Onkohan Jussi ottopoika?
Idefix on spottimalli, upeilla silmillä ja huomattavasti pienempi. Jussinhan piti hieman "äijäillä", jalkaa ei sentään pissatessaan nostanut (mutta ei paljoa puuttunut). Oli niin isoa poikaa.

Tapasin myös ihastuttavan Danan (Sorman Dana), laitankin kasvattajalle viestiä ja kuvia. Kohtahan Maaret itsekkin näkee kasvattinsa.

Iltapäivällä puolentoista tunnin lenkki todella helteisessä kelissä. Ukkosta oli luvattu iltapäiväksi, onneksi säätiedotus ei pitänyt paikkansa. Selviydyimme laumanvartian vartionnista (oli ketjussa kiinni) ja edessämme sihisi kissa, keskellä tietä. Haastetta kerrakseen kun koirat eivät tienneet tuijottavatko kissaa vai takana 2 metrin päässä haukkuvaa koiraa....
Kissahan ei väistänyt, jotenkin ohi selviydyimme kunnialla.

Naapurustossa on laamoja sekä härkiä, hevosia, aaseja, lampaita ja sikoja. Joten lenkit täällä kotinurkilla ovat maaseutumatkailua parhaimmillaan. Olemme eläinten mielestä sen verran ihmellinen näky että lähtevät aina (ainakin toistaiseksi) seuraamaan meitä laitumen reunaa pitkin.

Selviydyimme melkoisen rauhallisesti ohittamaan "melkein iholle kiinni" tulevista maatalon koirista.
Olin todella ylpeä omistani, Jussi oli ainoa joka hieman kiehahti.

Jussin pissalla käynti takapihalla sai ikävän käänteen.
Juuri kun on alkanut hieman tottumaan hevosiin niin johan tuli sähköpaimenesta säkärit ja kauhuissaan poika tuijotti sen jälkeen hevosia jotka vain seisoivat vieressä.
Tähän mennessä paimenissa ei ole ollut virtaa joten en osanut varoa (enkä varoittaa :)).
Johtunee uusista hevosista. 

Illalla vielä ensin poikien kanssa tunnin lenkki ja sitten tyttöjen. Silleen reippaasti, pakarat paukkuen ;).
Onhan ihme jos painoni ei ala putoamaan!

Tässä likellä on lampi tms. jossa on ehkä semmoisia 50 kg sammakoita (yhtään en ole nähnyt) mutta äänen olen kuullut. Pelottavia!

Ensimmäisenä päivänä täällä uudessa kodissa, Jussi pussi rikkoi portailla olevan kukkaruukun ja toivon että nuo hampaan jäljet tuossa olohuoneen pöydän kulmassa ovat "jonkun muun" tekemät.
Pariin otteeseen Jussi on syönnyt talon koirien ruoat joten Pascal ei pidä enää omillaan vapaata ruokintaa.
Viemme hieman palkintomakkaroita hyvitykseksi.

Ja Jussi juo, juo niin perkeleesti että pissahana saattaa aueta kun kylpyhuoneesta vesikupin äärestä pääsee toiseen huoneeseen. Koirien petejä on hieman (litra tolkulla) pissailtu.

Tänään jos lähtisi moikkaamaan Bernardia.

Sunnuntaina onkin Club Romandin päivätapahtuma ja sinne siis olen menossa.
Maanataina herätys kello 5.30 (tai 6) ja kello seitsemäksi töihin !!!





Vietnamilainen roikkovatsasika uros, hyökkäsi torahampaineen uuden hevosen kimppuun. Tänne tuli siis eilen kaksi uutta hevosta, viikoksi vain. Hevoset menevät hevosnäyttelyyn nyt viikonloppuna johonkin tähän lähelle. Taidanpa kysäistä missä se on ja mennä katsomaan.
Eläinlääkäri tuli paikalle ja hevosen turpaa korjailtiin. 
Possu joka on elänyt ikänsä hevosten kanssa, ei vain tainut tykätä valkoisesta hevosesta.